Pristatykite appsą tinklaraštyje


Tinklaraščiai (arba vadinamieji blogai) yra puiki terpė dalintis norima informacija. O svarbiausia, kad čia galite imtis skatinimo strategijos. Pristatykite savo appsą tinklaraštyje!

Nurodykite kryptį

Sukūrėte mobiliąją programėlę? Tegul jos nuoroda būna kuo aiškiausiai matoma svetainėje. Tačiau to nepakanka. Tikslingas sprendimas – susidaryti tinklaraščio įrašų planą. Straipsniuose negailėkite nei žodžių, nei pastraipų: nelaikykite visų išskirtinumų užantyje, pateikite aktualius dalykus, išryškinkite programėlės naudą. O pabaigoje būtinai paskatinkite skaitytojus parsisiųsti appsą.

Patraukliai suformuluotas skatinimas veikti (rinkodaros specialistų vadinamas call to action arba tiesiog CTA) – tai nepaprasta ir kartais netikėta nauda. Juk perskaičius straipsnį žmogui gali kilti klausimas: O kas toliau? Nepalikite lankytojo nežinioje, nurodykite kryptį.

Pabrėžkite naudą

Pristatykite appsą tinklaraštyje ir tai darykite išsamiai. Mes visi mėgstame istorijas. Kodėl vienos gražios istorijos nepapasakojus blogo skaitytojams?

Tegul auditorija žino, apie ką kalbate. Tegul žino, kuo naudinga Jūsų programėlė. Kodėl verta ja naudotis? Ar (ir kaip) tas appsas palengvins gyvenimą? Neapsiribokite pliku tekstu. Straipsnius papildykite nuorodomis, iliustruokite ekrano nuotraukomis, vaizdo įrašais. Paverskite tinklaraščio įrašus ne tik įdomiais, bet ir įsimintinais.

Viskas tam, kad potencialūs vartotojai suvoktų programėlės pliusus ir norėtų ją išbandyti. O jei turite gausiai lankomą interneto svetainę, uždavinys gerokai palengvėja.

Nebūkite nuobodus

Informatyvu, vaizdinga, su pavyzdžiais. Ko dar trūksta? Bene tikslesnis klausimas būtų: „Ko netrūksta?“ Atsakymas: netrūksta nuobodumo. Lai įrašai pasiekia tikslinę grupę.

Pristatykite savo appsą tinklaraštyje įsimintinai. Nereikia vadovėlinių frazių ar terminų, suprantamų dešimčiai žmonių visoje šalyje. Taip pat nereikia dirbtinai įvilkti pramoginio produkto į solidų kostiumą. Ir jokiu būdu nereikia penkias eilutes užimančių sakinių.

Taigi, svertus galite pakreipti savo pusėn. Pasinaudokite blogu, nurodykite kryptį, išryškinkite pliusus, nepasiduokite ilgų sakinių antplūdžiui, skaidykite juos, rinkitės intriguojantį formatavimą.

Jei sukūrėte appsą, atsiveria nemažai kelių jį nušviesti plačiajai visuomenei!

Pradėkime darbus jau Šiandien…

Comments are disabled.