El. pašto parašas – vieta Jūsų appso reklamai


Jau rašėme, kaip išmanioji programėlė gali būti reklamuojama el. paštu. O šiame straipsnyje konkretizuosime, kaip reklamuoti savo appsą el. pašto paraše.

Kaip reklamuoti savo appsą el. pašto paraše? Toks klausimas gali kilti kiekvienam, sukūrusiam programėlę ir besinaudojančiam el. pašto dėžute. Apie viską iš eilės.

Gali praeiti savaitės ar mėnesiai, kol Jūsų klientai sužinos, kad sukūrėte išmaniąją programėlę. Tačiau tiems patiems klientams gerokai dažniau siunčiate el. laiškus. Tikriausiai turite ir parašą. Galbūt ten užrašytas žodis „Pagarbiai“, gal pateiktas telefono numeris. Atsiras vietos ir nedidelei programėlės reklamai!

Šiek tiek skaičių. Jeigu Jūsų versle dirba 4 žmonės, kurie per dieną išsiunčia po 20 laiškų, tai per savaitę susidaro 560. Net 2,4 tūkst. per mėnesį! Toks paprastas dalykas – ir toks efektyvus. Ir nereikia nieko papildomai daryti, reklama veikia tiesiog atsakant į klientų laiškus. Ne veltui sakoma, jog genialu tai, kas paprasta.

  • Reklamuokite savo appsą el. pašto paraše, nes tai tikra privalumų sąveika:
  • veiksminga, bet nieko nekainuoja;
  • pasiekiama didelė auditorija;
  • klientams tai gali būti labai naudinga;
  • nuoseklus appso reklamavimas paraše padeda klientams įsiminti.

Geriausia, jei visi darbuotojai taikytų vienodą parašo variantą. Taip ne tik paleidžiama žinia apie mobiliąją programėlę, bet ir laipteliu aukščiau pakeliamas įmonės įvaizdis.

Kirba abejonė, ar nebus įkyru? Tai nėra reklaminio turinio laiškas. Be to, tiesiogiai nesikreipiate skatindami parsisiųsti. Tai kaip tik vienas iš neįkyriausių būdų pasiekti vartotoją. Puikiai tiks net tais atvejais, kai įmonėje vengiama „išsišokti“, kai laikomasi kuklumo. O ir lėšų skirti nereikės.

Kuo daugiau bendraujate el. laiškais, kuo daugiau žinučių yra kiekviename susirašinėjime, tuo labiau sklinda „reklama“. Priežasčių nepabandyti paprasčiausiai nėra. O priežasčių išbandyti – gausybė. Užsiminkite apie šį variantą vadovui. O jei pats vadovaujate, pasiūlykite tai pritaikyti skyriuje, atsakingame už bendravimą su klientais.

Parašas – vieta appsui pristatyti ir galimybė jį išpopuliarinti. Pasinaudoti verta, o nepasinaudoti – kone keista. Kuo daugiau klientų ir laiškų, tuo toliau keliauja žinia apie programėlę.

Pradėkime darbus jau Šiandien…

Comments are disabled.