Kaip nemokamai susikurti internetinę svetainę?


Nuosava erdvė internete

Sukatės versle? Domitės kokia nors sritimi ir norite dalytis mintimis internete? Jums gali būti aktualus vienas klausimas… Kaip nemokamai susikurti internetinę svetainę?

Noras turėti savo erdvę internete neišleidžiant pinigų – gana dažnas. O gajausias jis tada, kai nesitikima uždirbti. Galbūt tai tinklaraštis, kuriame porą kartų per mėnesį publikuosite straipsnius. Arba fotografuojate peizažus ir būtų smagu, kad jūsų darbus pamatytų daugiau žmonių. Kirba klausimas, kaip nemokamai susikurti internetinę svetainę? Kaip padaryti, kad turėtumėte savą erdvę virtualioje erdvėje, kur galėtų lankytis besidomintys interneto vartotojai?

Yra nemokamų platformų, pavyzdžiui, „WordPress“. Tokios platformos populiarios, nes gana paprasta naudotis, lengva publikuoti straipsnius. O ir dizaino šablonų pasirinkimas platus. Antra vertus, tai iš dalies žaidimas. Kodėl? Tarkim, ieškote dizaino, kuris patiktų. Bet tik tada, kai išsirenkate, parsisiunčiate ir įdiegiate norimą temą, atsiskleidžia jos pliusai ir minusai. Pasitaiko nemažai atvejų, kai nemokamo varianto funkcionalumas apribotas, ir norint naudotis visais pliusais tenka primokėti.

Nereikia specifinių įgūdžių

Kaip nemokamai susikurti internetinę svetainę neturint specifinių įgūdžių – dar viena šios aktualios temos potemė. Kaip minėta, naudojimas iš esmės paprastas, turinio įkėlimas nereikalauja išskirtinai daug laiko, o ir programavimo įgūdžiai anaiptol nebūtini siekiant atrasti svetainės funkcionalumą.

Taigi, logiška teigti, jog nemokamas nuosavas puslapis – misija įmanoma. Vis dėlto pastebėtina ir trūkumų. Todėl darbą verta patikėti profesionalams, mat tada dar geriau išpildomi jūsų lūkesčiai, įmanoma sukurti kuo lankstesnę ir patogesnę sistemą, individualiai kuriamas dizainas nusipelno pagyrų, o puslapio veikimo sparta stebina.

Dar logiškiau teigti, kad patikėję šią užduotį specialistams sutaupote laiko. Nereikia „žaisti“ bandant vieną ar kitą dizaino šabloną, nereikia nervintis, kad kas nors nevyksta taip, kaip tikėjotės.

Idėjos nepakanka

Pabaigoje – mintis apie tai, jog neužtenka idėjos. Dar reikia ją įgyvendinti. O kai idėja yra turėti portalą, pats tikslingiausias sprendimas – susisiekti su šios sferos specialistais ir sutarti dėl darbų. Tada viskas nuo A iki Z aptariama ir įgyvendinama. Ir portalas veikia kaip šveicariškas laikrodis.

Jeigu nusprendėte kurtis svetainę pats, tai patarčiau naudotis wordpress.com paslaugomis.

Tačiau apsigalvojus ir nuspręndus tai palikti profesionalams vpsvetaines.lt visada jums padės priimti geriausią sprendimą.

Pradėkime darbus jau Šiandien…

Comments are disabled.